Mul on suur au olla just RoosaMull.. Leiate mind nüüd ka lehelt : NETI kataloog. Minu blogi RoosaMull asub nüüd teemade all RIIK JA ÜHISKOND/ ERAISIKUD. Loe lähemalt, kuidas mind leida!

Ma alustan oma juttu sellega, et ma olen oma blogi ROOSAMULL pidanud veidi üle poole aasta ja ma olen just teile lugejad nii tänulik! Tänu teile olen ma nii kaugele juba jõudnud. Mul on metsikult palju lugejaid, kes mulle südamest siirast nõu annavad ja mu lugudega väga hästi kursis on. Suured tänud teile! Teie olete mind nii kaugele juhatanud!

Tänasest leiate mind ka avalikult NETI KATALOOGIST! Minnes lehele NETI.EE

Valides sealt RIIK JA ÜHISKOND…

Edasi valides ERAISIKUD….

Ja leiate minu Ege-Rita Heinsalu… Vajutades minu nimele avaneb kõigile minu isiklik blogi RoosaMull.eu

Mul on uhke tunne ja ma olen sisimas nii rahul. Ja kõik see tänu teile, armsad lugejad!

Ma olen korduvalt mõelnud, et ma jätan kõik pooleli, et ma ei kirjuta enam ja ei blogi, aga meenub siis taas kõik see, kui palju on mu lugejad mulle toeks olnud. Juba sellega, et ma näen, kui paljud mu blogi jälgivad ja statistika teeb ka oma töö.

Ma osalen sel aastal ka blogi auhindadel EBA-l . Leiate mind ka sealt uustulnukate alt. Mulle ei olegi need hääled nii tähtsad enam. Mul on lihtsalt au olla nii tublide blogijatega ühes kategoorias. Just eile mainisin oma tuttavale, kui küsiti, et noh mis kohta eelistad. Siis tuli minu suust selline vastus: Minu kategoorias osaleb ka üks mu lemmik blogia PAKSUKE. Ma oleksin uhke ja väga õnnelik, kui just tema selle kategooria kinni paneb. Elan talle kogu oma südamega kaasa ja ka minu hääl kuulus talle! Mul on au olla teiega ühes kategoorias ja ma hoian teile kõigile pöialt.

Foto: Elis Kiin

Kui täna leidsin oma meilist kirja, et ma olen NETI.EE lisatud, sain ma juurde nii palju lootust ja jõudu minna edasi, sain aru, et ma ajan õiget asja. Ma tõesti armastan teid! AITÄH!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga